Da's pas koken - Wok
Het blijft een groot raadsel, hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keuken weg te denken, gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken: Chow Mein, Nargisi-Kebabs, gevuld met zeewierrolletjes.
Maar de wok leent zich ook uitstekend voor gerechten met een westers tintje. Dus staan in dit kookboek ook verrukkelijke recepten van bloemkool met gember en rundvleesreepjes met groenten. Allemaal even gezond, lekker en natuurlijk altijd snel klaar.
Maar de wok leent zich ook uitstekend voor gerechten met een westers tintje. Dus staan in dit kookboek ook verrukkelijke recepten van bloemkool met gember en rundvleesreepjes met groenten. Allemaal even gezond, lekker en natuurlijk altijd snel klaar.
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |