Voorgerechten

Voorgerechten

Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus.

Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?

Auteur | nvt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789039629987
Boekomslag voor ISBN: 9789036641289
Boekomslag voor ISBN: 9789054265283
Boekomslag voor ISBN: 9789039628591
Boekomslag voor ISBN: 9789000355754
Boekomslag voor ISBN: 9789022334034


Boekn ©