Visspecialiteiten
Dit boek biedt u de mogelijkheid voortreffelijke visgerechten te bereiden.
Vis en schelp- en schaaldieren worden met de recepten, die hier voor u zijn samengestald, een waar genoegen.
In dit boek met meer dan 90 foto's en zijn talrijke stap voor stap afbeeldingen, tonen wij u de perfecte bereiding van koude visgerechte en van gekookte, gebakken, gegrilde, gegratineerde en gefrituurde vis.
Met deze recepten slaat u elke visliefhebber aan de haak.
Vis en schelp- en schaaldieren worden met de recepten, die hier voor u zijn samengestald, een waar genoegen.
In dit boek met meer dan 90 foto's en zijn talrijke stap voor stap afbeeldingen, tonen wij u de perfecte bereiding van koude visgerechte en van gekookte, gebakken, gegrilde, gegratineerde en gefrituurde vis.
Met deze recepten slaat u elke visliefhebber aan de haak.
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |