ROMERTOPF

ROMERTOPF

De römertopf is een onmisbaar keukeninstrument: ermee koken is gemakkelijk, want de römertopf kan zo in de oven of in de magnetron geschoven worden, vet hoeft nauwelijks toegevoegd te worden en alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen blijven perfect bewaard. Bovendien kan een gerecht in de römertopf vrijwel niet aanbranden. De recepten in dit boek zijn het enige dat u nog nodig hebt om aan de slag te kunnen!
Recensie(s)
Door de actie 'Let op vet', is niet alleen het koken in de magnetron in de belangstelling komen te staan, maar is ook het gebruik van de Romertopf weer teruggekomen. In dit bescheiden kookboekje staan recepten voor soepen en eenpansgerechten, voor groente-, vlees-, wild-, gevogelte- en visschotels, souffles en zoete gerechten. Tot slot nog 9 blz. recepten voor het gebruik van de Romertopf in de magnetron. De inleiding gaat kort in op het koken met deze braadschotel, maar nergens wordt vermeld dat het beter is voor vis en zoete gerechten aparte schotels aan te schaffen i.v.m. smaakoverdracht. Ook zijn de recepten zeer beknopt en beslist niet geschikt voor beginners. Geen suggesties voor passende bijgerechten om tot een verantwoorde menusamenstelling te komen. Geen opgave van cal./joules, geen suggesties voor dieten enz. Geillustreerd met enkele smakelijke foto's.

Auteur | Ria van Eijndhoven
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048302970
Boekomslag voor ISBN: 9789036608817
Boekomslag voor ISBN: 9789054260530
Boekomslag voor ISBN: 9783870590864
Boekomslag voor ISBN: 9789021523682


Boekn ©