Zoeter Dan Wijn

Zoeter Dan Wijn

ZOETER DAN WIJN, Ruth Reichl

Op hartverwarmende en humoristische wijze weet Reichl het schrijven over koken en haar memoires te combineren en te verheffen tot een ware kunstvorm.

Zoeter dan wijn begint eind jaren zeventig, als Ruth Reichl haar koksmuts afzet om zich toe te leggen op een carrière als restaurantcriticus. Haar zoektocht naar goed eten en goed gezelschap brengt haar van New York tot Frankrijk, en van China tot Spanje. Reichls verhalen over koken en eten met wereldberoemde chef-koks variëren van hilarisch tot subliem en haar aanstekelijke manier van vertellen doet je verlangen naar truffels in de Provence en garnalen in Peking. Bovendien maakt ze van elk gerecht een grappige en leerzame gebeurtenis voor zowel beginners als ervaren koks. Ruth Reichl deelt in Zoeter dan wijn niet alleen een aantal van haar favoriete recepten, maar ze deelt ook haar privé-leven. Van de scheiding van haar eerste man en de dood van haar vader, tot adoptie en verlies van een kind en de schok van opnieuw verliefd worden.

Auteur | R. Reichl
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Literatuur & Romans

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022960554
Boekomslag voor ISBN: 9780099489979
Boekomslag voor ISBN: 9789059370135
Boekomslag voor ISBN: 9789058312884
Boekomslag voor ISBN: 9789903231339
Boekomslag voor ISBN: 9789492086471


Boekn ©