Handboek endoscopische chirurgie

Handboek endoscopische chirurgie

Endoscopische chirurgie wordt gezien als één van de revolutionaire veranderingen in de invasieve patiëntenzorg in de afgelopen twintig jaar. Routine ingrepen in de buik- en borstholte worden in het merendeel van de gevallen al op endoscopische wijze uitgevoerd, maar ook complexe chirurgie wordt in toenemende mate met deze operatietechniek bedreven.De techniek brengt duidelijke voordelen voor de patiënt, echter het verhoogt ook de complexiteit van ingrepen door toevoeging van kwetsbaar instrumentarium en geavanceerde technologie.Het boek behandelt achtereenvolgens het chirurgisch instrumentarium, de hardware voor endoscopische chirurgie en de chirurgische werkomgeving. Het kan gebruikt worden als leerboek, of als naslagwerk voor kennis over een van de behandelde onderwerpen.

Auteur | I A M J Broeders
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Geneeskunde & Verpleging

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789031387342
Boekomslag voor ISBN: 9789036827621
Boekomslag voor ISBN: 9789036812139
Boekomslag voor ISBN: 9789036822053
Boekomslag voor ISBN: 9789036823005
Boekomslag voor ISBN: 9789036808705


Boekn ©