Skillslab-serie  - Voeding Kwalificatieniveau 5 Werkcahier

Skillslab-serie - Voeding Kwalificatieniveau 5 Werkcahier

Vaardigheden in inhoudelijke analyses: het meten van de lichaamslengte het meten van het lichaamsgewicht het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed het geven van sondevoeding (bolusmethode)Vaardigheden in studieopdrachten: het in kaart brengen van de voedingstoestand het serveren en begeleiden van de maaltijd in groepsverband hulp bij misselijkheid en braken het hanteren van een vocht- en voedingslijst het geven van sondevoeding per druppelsysteem (continu) het geven van sondevoeding via een PEG-sonde. Belangrijkste wijzigingen: Nog beter afgestemd op de hudige inhoudelijke en vakdidactische inzichten en behoeften van de gebruikers.

Auteur | Yvonne Morsink
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789031330751
Boekomslag voor ISBN: 9789031335046
Boekomslag voor ISBN: 9789001804961
Boekomslag voor ISBN: 9789036811453
Boekomslag voor ISBN: 9789031346806
Boekomslag voor ISBN: 9789043901734


Boekn ©