Whisky En Eten

Whisky En Eten

Uniek in Nederland: whisky in de keuken

Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen.

Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht.

- Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis

- Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky


Auteur | J. Vissering
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780955414572
Boekomslag voor ISBN: 9789020995312
Boekomslag voor ISBN: 9789020996074
Boekomslag voor ISBN: 9789020958065


Boekn ©