Whisky En Eten
Uniek in Nederland: whisky in de keuken
Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen.
Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht.
- Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis
- Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky
Auteur | | J. Vissering |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |