Culinaire Grootmeesters

Culinaire Grootmeesters

Prachtige portretten van topkoks in beeld en verhaal



Een boek vol vuur en passie over 12 topkoks die Nederland de afgelopen vijfentwintig jaar culinair op de wereldkaart hebben gezet. Ze vertellen openhartig over hun kookleven, hun kookvisie en over de keiharde wereld van de topgastronomie. Maar ook over de grenzeloze liefde voor het vak, de mooie producten en de momenten die ze nooit zullen vergeten. Een prachtige combinatie van beeld en verhaal.



* Bijzondere fotografie en heldere, gemakkelijk te maken recepten


* Bekende topkoks laten het echte koken zien


* De generatie koks die Nederland op de culinaire wereldkaart heeft gezet



Over de auteurs


Samensteller Will Jansen is medewerker van culinaire (vak)bladen als Misset Restaurant en Miljonair en hoofdredacteur en uitgever van Bouillon. Verder werkte hij mee aan diverse culinaire boeken en aan de succesvolle Culinaire Almanak.


Fotograaf Pieter Ouddeken heeft in de Nederlandse (culinaire) fotowereld een grote reputatie opgebouwd. Hij heeft een vervreemdende stijl en laat het aan de kijker om betekenis te leggen in zijn beelden. Zijn werk is in verschillende boeken te bewonderen.




De 12 topkoks in Culinaire grootmeesters:


Joop Braakhekke


Toine Hermsen


Robert Kranenborg


Henk Savelberg


Cas Spijkers


Theus de Kok


Cees Helder


Jean Jacques Menanteau


Jan Halvemaan


Wulf Engel


Paul Fagel


Jon Sistermans





Auteur | Wim Jansen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789027466662
Boekomslag voor ISBN: 9789053496442
Boekomslag voor ISBN: 9789027465603
Boekomslag voor ISBN: 9789062559657


Boekn ©