Nederlands Culinair Erfgoed

Nederlands Culinair Erfgoed

Ambachtelijke lekkernijen van vaderlandse bodem: eerlijke producten van hoge kwaliteit, vaak volgens eeuwenoude tradities geproduceerd

Nederlands Culinair Erfgoed is een reisgids langs dorpen, steden en streken waar o.a. traditionele worsten en kazen, exquise likeuren en jenevers, geurende koffie, vers vlees en heerlijke zoetigheden worden gemaakt. Per provincie laat een chef-kok, waaronder Jonnie Boer, zich inspireren door de streekproducten. En creƫert hiermee op eigen wijze een heerlijk erfgoedrecept. Ook wordt er bezoekersinformatie gegeven en staan de gegevens van proeverijen vermeld.

Hein van Beek en Paul Blomberg adviseren bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Hein van Beek schrijft voor een aantal gerenommeerde bladen en kranten over toerisme en vrije tijdsbesteding, waaronder in Seasons en Het Financiƫle Dagblad. Hij is tevens auteur van een aantal reisgidsen.

www.lekkerweg.nl


Auteur | H. van Beek
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Reizen

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789001587499
Boekomslag voor ISBN: 9789031349487
Boekomslag voor ISBN: 9789491086007
Boekomslag voor ISBN: 9780520244009
Boekomslag voor ISBN: 9789491350085
Boekomslag voor ISBN: 9789076173061


Boekn ©