Kooktechnieken

Kooktechnieken

Een instructieve gids voor iedereen die vertrouwd wil raken met het hoe en waarom van het koken en de processen die zich daarbij voltrekken. Een educatief vraag- en antwoordspel met diepgaande en volledige informatie over alle elementaire begrippen die bij het koken van toepassing zijn. Het geeft alle basisbereidingen van vlees, wild en gevogelte, vis, schelp- en schaaldieren, soepen, sauzen, eieren, groenten, dressings en salades, brood en gebak, en uitgebreide produktinformatie.

Auteur | Donald E. Lundberg
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044739275
Boekomslag voor ISBN: 9789061138327
Boekomslag voor ISBN: 9789044714449
Boekomslag voor ISBN: 9789000355754
Boekomslag voor ISBN: 9789036619462
Boekomslag voor ISBN: 9789059568136


Boekn ©