52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden

Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...

Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor je steeds gevarieerd eet en verse producten gebruikt. In de recepten worden alle ingrediënten gebruikt, zodat je optimaal gebruik maakt van je boodschappen.

Wilma van Hoeven was van 1978 tot 2000 culinair redacteur van Libelle, waar zij twaalf jaar lang verantwoordelijk was voor de rubriek Wilma Culinair, waarmee zij nog steeds wordt geïdentificeerd. Tegenwoordig is zij zelfstandig culinair redacteur en adviseur. Zij is ondermeer werkzaam voor Fair Trade Organisatie, het culinair tijdschrift TIP en tuinbouwveiling The Greenery, en heeft elke maand een column in het supermarkttijdschrift Boodschappen.

www.wilmaculinair.nl


Auteur | W. van Hoeven
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401484503
Boekomslag voor ISBN: 9789462774322
Boekomslag voor ISBN: 9789083174846
Boekomslag voor ISBN: 9789401474764
Boekomslag voor ISBN: 9789021569833
Boekomslag voor ISBN: 9789082745214


Boekn ©