Delicatessenkookboek
Verfrissend: zo werden de gerechten van Julee Rosso en Sheila Lukins genoemd toen zij zich in het hartje van New York als traiteur vestigden. In een mum van tijd was The Silver Palate hèt adres voor goed en lekker eten. Zij werken met eenvoudige ingrediënten, maar wel van de allerbeste kwaliteit. Hun bereidingswijze en ook hun presentatie van de gerechten vindt men terug in fantasievolle menu's, in originele serveer- en garneertips en in speciale traiteurnoties. "Wij koken elke dag vers en proberen klare, volle aroma's te creëren. We mikken op gerechten die zowel heerlijk ogen als heerlijk smaken. Of het nu de huiselijke pot of klassieke gerechten betreft, ze moeten iets hebben van gezellig-samen-eten en zich onderscheiden door een persoonlijke toets in kleur, smaak en presentatie. Ons voedingspatroon is net zo rijkgeschakeerd als ons land: een mengelmoes van tradities". En zo komt er uit New York een verrassend boek boordevol uitstekende recepten op elk gebied - een kwaliteitsboek voo
Auteur | | Rossoo |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |