Inmaken in de magnetron

Inmaken in de magnetron

Het conserveren van groenten en vruchten was altijd een tijdrovende bezigheid, ook omdat er grote hoeveelheden ineens bereid moesten worden.
Met de handige magnetron is inmaken nu in een handomdraai gebeurd. Inmaken in de magnetron heeft trouwens nog meer voordelen: ook kleinere hoeveelheden kunnen worden verwerkt. Het maken van slechts een potje jam of zoetzuur is geen probleem. Ideaal voor kleine huishoudens! Jams en chutneys kunnen niet meer aanbranden. Structuur, kleur en smaak van groenten en vruchten blijven beter behouden.
Iedereen kan nu zijn (gezonde) jams, chutneys en zoetzuren creƫren. Conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen zijn overbodig. En wilt u uw lijn in de gaten houden, dan vindt u in dit boekje zelfs recepten waar geen of heel weinig suiker in is verwerkt.

Auteur | Elisabeth Bakker
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036608824
Boekomslag voor ISBN: 9789060975527
Boekomslag voor ISBN: 9789054260462
Boekomslag voor ISBN: 9789076940120
Boekomslag voor ISBN: 9789066114388


Boekn ©