Vis Stap Voor Stap
Libelle Culinair redactrice Moniek: ”De Bijbel voor elke visliefhebber! Een respectabel
aantal vissen staan netjes ingedeeld en nauwkeurig beschreven in vijf
hoofdstukken: ronde, platte, vette en exotische vis, schaal- en weekdieren.
De bijbehorende recepten lees je in stap-voor-stap-vorm. Altijd een pluspunt,
zeker als ze ook nog eens met sprekend beeld ondersteund worden.
De meeste gerechten kregen een zuiderse toets mee: zeeduivel in gerookte
pancetta, tongschar met tomatensaus, sardines met Siciliaanse spaghetti,
kreeftburgers met chilisaus... Mmmm, laat die zomer maar komen!”
aantal vissen staan netjes ingedeeld en nauwkeurig beschreven in vijf
hoofdstukken: ronde, platte, vette en exotische vis, schaal- en weekdieren.
De bijbehorende recepten lees je in stap-voor-stap-vorm. Altijd een pluspunt,
zeker als ze ook nog eens met sprekend beeld ondersteund worden.
De meeste gerechten kregen een zuiderse toets mee: zeeduivel in gerookte
pancetta, tongschar met tomatensaus, sardines met Siciliaanse spaghetti,
kreeftburgers met chilisaus... Mmmm, laat die zomer maar komen!”
Auteur | | Aldo Zilli |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |