Food for Thought

Food for Thought

‘Food for Thought’ is een filosofisch kookboek waarin wereldfilosofen een groep jonge mensen ontmoet en ze samen heerlijke gerechten verorberen en kauwen op de levensthema’s van de 21e eeuw: keuzestress, verbinding en eenzaamheid in een Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf. Samen eten is elkaar ontmoeten, en geeft voeding aan gesprekken en gedachtewisselingen. De smartphones blijven van tafel en wat volgt is een aaneenschakeling van heldere vragen, ontboezemingen en inzichten voor iedereen die leeft in de wereld van nu. ‘Food for Thought’ zit boordevol ingrediënten voor een goed gesprek en is inclusief recepten die je tijdens dit gesprek kunt serveren. Jeroen Hopster is filosoof, redacteur bij ‘Filosofie Magazine’ en journalist. Met de Nederlandse boeddhist Han de Wit schreef hij het boek ‘Boeddhisme voor denkers’, over de lessen die westerse denkers kunnen meenemen uit het boeddhistische gedachtegoed.

Auteur | Jeroen Hopster
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401498883
Boekomslag voor ISBN: 9780894860904
Boekomslag voor ISBN: 9789025906719
Boekomslag voor ISBN: 9789055730810
Boekomslag voor ISBN: 9789462983236
Boekomslag voor ISBN: 9789401473590


Boekn ©