Keuken
De nieuwe Lawson: Een ode aan de keuken
Recepten uit het hart van het huis
De keuken neemt een prominente plaats in ons leven in; koken en eten zijn een van de belangrijkste vrijetijdsbestedingen geworden, het is de plek (naast het bed) waar de relatie geëvalueerd wordt, vriendschappen worden onderhouden en de kinderen opgevoed. De nieuwe Nigella Lawson gaat daarover. Met haar persoonlijke verhalen en een schat aan recepten is dit een waardige opvolger van de klassieker Hoe te eten.
Keuken zit tjokvol recepten van maaltijden die we met onze vrienden en familie willen delen. Voor het eerst vertelt Nigella wat ze met kliekjes doet en deelt ze haar andere keuken geheimen. Maar bovenal is dit boek een ode aan het hart van het huiselijk leven: de keuken.
Over Nigella Lawson:
‘Haar proza is zo voedzaam als haar recepten. Haar werk spreekt zowel lezers aan als toegewijde koks.’ SALMAN RUSHDIE
‘Nigella Lawson is de kok voor denkende mensen. Ze vertelt verhalen, ze legt uit waarom dingen zo moeten als zij zegt. En zelfs als je nooit kookt, zelfs als je geen oven hebt, lees haar werk, puur voor het inzicht en sensuele genot.’ JEANETTE WINTERSON
Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste foodwriters van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, als schrijfster en als televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen de bestsellers Hoe te eten, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw, Nigella bijt, Voor altijd zomer, Feest, Nigella Express en Nigella’s kerst. Van Nigella’s recepten zullen ook apps voor iPhone verkrijgbaar zijn.
Recepten uit het hart van het huis
De keuken neemt een prominente plaats in ons leven in; koken en eten zijn een van de belangrijkste vrijetijdsbestedingen geworden, het is de plek (naast het bed) waar de relatie geëvalueerd wordt, vriendschappen worden onderhouden en de kinderen opgevoed. De nieuwe Nigella Lawson gaat daarover. Met haar persoonlijke verhalen en een schat aan recepten is dit een waardige opvolger van de klassieker Hoe te eten.
Keuken zit tjokvol recepten van maaltijden die we met onze vrienden en familie willen delen. Voor het eerst vertelt Nigella wat ze met kliekjes doet en deelt ze haar andere keuken geheimen. Maar bovenal is dit boek een ode aan het hart van het huiselijk leven: de keuken.
Over Nigella Lawson:
‘Haar proza is zo voedzaam als haar recepten. Haar werk spreekt zowel lezers aan als toegewijde koks.’ SALMAN RUSHDIE
‘Nigella Lawson is de kok voor denkende mensen. Ze vertelt verhalen, ze legt uit waarom dingen zo moeten als zij zegt. En zelfs als je nooit kookt, zelfs als je geen oven hebt, lees haar werk, puur voor het inzicht en sensuele genot.’ JEANETTE WINTERSON
Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste foodwriters van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, als schrijfster en als televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen de bestsellers Hoe te eten, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw, Nigella bijt, Voor altijd zomer, Feest, Nigella Express en Nigella’s kerst. Van Nigella’s recepten zullen ook apps voor iPhone verkrijgbaar zijn.
Auteur | | Nigella Lawson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |