Breda

Breda

Chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden veroveren Nederland met hun bijzondere keukens. Dit zijn hun recepten en verhalen.



Breda is het uitgesproken, eigenzinnige, bourgondische kookboek van chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden, geschreven door Ronald Giphart.

Voor alle fans en thuiskoks zijn dit hun verhalen van vroeger en nu, vanuit de keuken en van op reis. Tel daarbij op meer dan 50 van hun beste recepten, verrukkelijke wijnsuggesties en prachtige foodfotografie, en je hebt een heerlijk boek om thuis van te genieten.

In slechts een paar jaar tijd hebben de drie vrienden vier succesvolle zaken geopend in Amsterdam. Een eclectische mix: van een dönerzaak tot fine dining. Met lovende recensies en grote namen uit de culinaire wereld die hun restaurants bezochten. Zowel culinair als zakelijk gezien zijn ze een inspiratiebron voor collega’s, fans en thuiskoks.


Auteur | Freek van Noortwijk
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090346335
Boekomslag voor ISBN: 9789040084836
Boekomslag voor ISBN: 9789082385007
Boekomslag voor ISBN: 9789063970550
Boekomslag voor ISBN: 9789075291063
Boekomslag voor ISBN: 9789044512090


Boekn ©