Gezond Afslanken Meer Energie Gi-Factor
GEZOND AFSLANKEN EN MEER ENERGIE MET DE GI-FACTOR
De glycaemische index-factor als oplossing voor een optimaal
suikergehalte in het bloed
Probeert u gewicht te verliezen, maar ondervindt u geen blijvend resultaat? Is uw bloedsuikerspiegel aan de hoge kant? Vindt u uw sportprestaties niet bevredigend? Voelt u zich vermoeid en weet u niet waarom?
Deze problemen lijken allemaal heel verschillend, maar kunnen toch dezelfde oorzaak hebben. Onze voeding bestaat uit vetten, eiwitten en koolhydraten. Deze laatste vormen de grootste groep. Hoeveel en welke koolhydraten u eet, is zeer belangrijk voor een evenwichtige energietoevoer. Vele kwalen van de moderne samenleving zijn te wijten aan overconsumptie van slechte, snelverterende koolhydraten of koolhydraten met een hoge glycaemische index- factor (GI-factor). Zij zijn overvloedig aanwezig in fastfood, geraffineerde en suikerhoudende producten. Deze koolhydraten verstoren de bloedsuikerspiegel en zorgen voor een vermoeid gevoel.
Als u op de hoogte bent van de glycaemische index van alledaagse voedingsmiddelen kunt u uw eetpatronen aanpassen. Zo wordt uw bloedsuikerspiegel in balans gehouden, vermindert u de risico’s op hartziekten en voelt u zich gezond en vol energie.
De glycaemische index-factor als oplossing voor een optimaal
suikergehalte in het bloed
Probeert u gewicht te verliezen, maar ondervindt u geen blijvend resultaat? Is uw bloedsuikerspiegel aan de hoge kant? Vindt u uw sportprestaties niet bevredigend? Voelt u zich vermoeid en weet u niet waarom?
Deze problemen lijken allemaal heel verschillend, maar kunnen toch dezelfde oorzaak hebben. Onze voeding bestaat uit vetten, eiwitten en koolhydraten. Deze laatste vormen de grootste groep. Hoeveel en welke koolhydraten u eet, is zeer belangrijk voor een evenwichtige energietoevoer. Vele kwalen van de moderne samenleving zijn te wijten aan overconsumptie van slechte, snelverterende koolhydraten of koolhydraten met een hoge glycaemische index- factor (GI-factor). Zij zijn overvloedig aanwezig in fastfood, geraffineerde en suikerhoudende producten. Deze koolhydraten verstoren de bloedsuikerspiegel en zorgen voor een vermoeid gevoel.
Als u op de hoogte bent van de glycaemische index van alledaagse voedingsmiddelen kunt u uw eetpatronen aanpassen. Zo wordt uw bloedsuikerspiegel in balans gehouden, vermindert u de risico’s op hartziekten en voelt u zich gezond en vol energie.
Auteur | | Anthony Leeds |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Gezondheid & Lichaam |