De GI-factor

De GI-factor

Er zijn wetenschappelijke bewijzen die aantonen dat een voeding die bestaat uit goede koolhydraten de gezondheid aanzienlijk kan verbeteren. De auteurs van dit boek, op dit moment de wereldleiders voor wat betreft het onderzoek naar de glycaemische index leggen hier uit hoe u uw bloedsuikerspiegel beter kunt controleren en zo uw gezondheid kunt verbeteren door het eten van koolhydraten die langzaam verteren.

Volgende effecten kunnen bereikt worden:
gewichtsverlies wordt eenvoudiger en heeft een langdurig effect
betere sportieve prestaties
bestrijding van vermoeidheid
een betere bloedsuikercontrole voor diabetici minder risico op hartziekten

Auteur | Anthony Leeds
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Geneeskunde & Verpleging

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044706260
Boekomslag voor ISBN: 9780600629313
Boekomslag voor ISBN: 9789044708875
Boekomslag voor ISBN: 9780007211395
Boekomslag voor ISBN: 9789059202979


Boekn ©