Van chocoladeglazuur tot roze fondant

Van chocoladeglazuur tot roze fondant

Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart? Wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? En met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd?
Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In Van chocoladeglazuur tot roze fondant staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige, maar toegankelijke technische uitleg en de vele stap-voor-stapfotos kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!

Auteur | Annie Rigg
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461430267
Boekomslag voor ISBN: 9789023013228
Boekomslag voor ISBN: 9789089315830
Boekomslag voor ISBN: 9781849491068
Boekomslag voor ISBN: 9789059564237
Boekomslag voor ISBN: 9789048304134


Boekn ©