Lasagne En Co
Van de traditionele Italiaanse lasagne tot een opgerolde lasagne met garnalen en van een vegetarische risottolasagne tot een zoetelasagne met chocolade: alle variaties aan lasagne en andere Italiaanse ovengerechten komen aan bod in dit dertiende deel uit de populaire serie 'De nieuwe keuken'.
Francis van Arkel heeft zich verdiept in de steeds populairder wordende Italiaanse keuken en ontwikkelde heerlijke en makkelijk te maken recepten, die met elkaar gemeen hebben dat ze allemaal in de oven worden bereid.
Francis van Arkel, van huis uit diƫtiste, schreef in de serie 'De nieuwe keuken' van Becht Sandwich & Co,Frituren, Tapenades en meer en Ontbijt en zo. Bovendien is zij auteur van Vegetarisch vanaf de wieg en van het deze zomer verschenen 100 recepten met de staafmixer.
Francis van Arkel heeft zich verdiept in de steeds populairder wordende Italiaanse keuken en ontwikkelde heerlijke en makkelijk te maken recepten, die met elkaar gemeen hebben dat ze allemaal in de oven worden bereid.
Francis van Arkel, van huis uit diƫtiste, schreef in de serie 'De nieuwe keuken' van Becht Sandwich & Co,Frituren, Tapenades en meer en Ontbijt en zo. Bovendien is zij auteur van Vegetarisch vanaf de wieg en van het deze zomer verschenen 100 recepten met de staafmixer.
Auteur | | van F. Arkel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |