Tapenades En Meer
Deze heerlijke smeersels zijn in! En ze zijn niet alleen heel geschikt voor bij de borrel, je kunt ze ook gebruiken op toast, crostini, bruschetta en als voorgerecht.
Francis van Arkel heeft zich verdiept in de herkomst van diverse tapenades en pesto´s en legt uit wat het verschil ertussen is. Natuurlijk heeft ze veel heerlijke en makkelijk zelf te maken recepten ontwikkeld. Bovendien komen allerlei soorten brood die besmeerd kunnen worden aan bod en geeft ze aan welke salsa, puree of pesto goed past bij bijvoorbeeld lamsvlees of bij een salade.
Francis van Arkel, van huis uit diëtiste, is inmiddels een ervaren kookboekenschrijfster. Voor Becht schreef ze in de serie ëDe nieuwe keuken´ Ontbijt en zo, Sandwich & co. en Frituren; bovendien is ze de auteur van het dit voorjaar verschenen Vegetarisch vanaf de wieg.
Francis van Arkel heeft zich verdiept in de herkomst van diverse tapenades en pesto´s en legt uit wat het verschil ertussen is. Natuurlijk heeft ze veel heerlijke en makkelijk zelf te maken recepten ontwikkeld. Bovendien komen allerlei soorten brood die besmeerd kunnen worden aan bod en geeft ze aan welke salsa, puree of pesto goed past bij bijvoorbeeld lamsvlees of bij een salade.
Francis van Arkel, van huis uit diëtiste, is inmiddels een ervaren kookboekenschrijfster. Voor Becht schreef ze in de serie ëDe nieuwe keuken´ Ontbijt en zo, Sandwich & co. en Frituren; bovendien is ze de auteur van het dit voorjaar verschenen Vegetarisch vanaf de wieg.
Auteur | | Francis van Arkel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |