Tapenades En Meer

Tapenades En Meer

Deze heerlijke smeersels zijn in! En ze zijn niet alleen heel geschikt voor bij de borrel, je kunt ze ook gebruiken op toast, crostini, bruschetta en als voorgerecht.

Francis van Arkel heeft zich verdiept in de herkomst van diverse tapenades en pesto´s en legt uit wat het verschil ertussen is. Natuurlijk heeft ze veel heerlijke en makkelijk zelf te maken recepten ontwikkeld. Bovendien komen allerlei soorten brood die besmeerd kunnen worden aan bod en geeft ze aan welke salsa, puree of pesto goed past bij bijvoorbeeld lamsvlees of bij een salade.

Francis van Arkel, van huis uit diëtiste, is inmiddels een ervaren kookboekenschrijfster. Voor Becht schreef ze in de serie ëDe nieuwe keuken´ Ontbijt en zo, Sandwich & co. en Frituren; bovendien is ze de auteur van het dit voorjaar verschenen Vegetarisch vanaf de wieg.

Auteur | Francis van Arkel
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789087241148
Boekomslag voor ISBN: 9789490561154
Boekomslag voor ISBN: 9789076218724
Boekomslag voor ISBN: 9781452131634
Boekomslag voor ISBN: 9789492907059
Boekomslag voor ISBN: 9789002239946


Boekn ©