Couscous De Nieuwe Keuken

Couscous De Nieuwe Keuken

Manon Sikkel en Michiel Klønhammer Couscous De nieuwe keuken Couscous, een van de belangrijkste gerechten uit Noord-Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, maar is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het hoort, eet het op de traditionele manier: met lamsvlees, kip of vis en zeven groenten. Couscous is hier inmiddels volop verkrijgbaar. Albert Heijn heeft zelfs al een biologische variant, en sinds kort ligt er Honig-couscous met ?mix voor couscous? in de schappen. Couscous, de nieuwe keuken is een prachtig vormgegeven boek met mooie foto?s en smakelijke recepten van veel snel en eenvoudig te bereiden gerechten en salades, maar ook van traditionele Noord-Afrikaanse couscousschotels. En wist u dat je met couscous ook heerlijke zoete gerechten kunt maken, zoals een dessert met amandelen en honing dat onder meer op Marokkaanse bruiloften wordt gegeten? U vindt in dit boek: ? traditionele én eenvoudige snel-klaar-recepten; ? het verhaal van de rijke geschiedenis van couscous; ? veel vegetarische recepten. Manon Sikkel en Michiel Klønhammer zijn beiden journalist/publicist en enthousiaste kookfreaks. Ze begonnen hun culinaire carrière met een serie verhalen over exotisch koken in Het Parool. Ca. Euro 13,50 21 x 21 cm, 72 blz., paperback met flappen Geïllustreerd in kleur Fotografie Gerhard Witteveen Styling fotografie Moniek Polak Omslag Jan Brands Verschijnt november 2002 ISBN 90 230 1115 5 NUR 442 becht kookboeken

Auteur | Manon Sikkel
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038805979
Boekomslag voor ISBN: 9789048310302
Boekomslag voor ISBN: 9789461430090
Boekomslag voor ISBN: 9789002240317
Boekomslag voor ISBN: 9789021532424


Boekn ©