Vlaaien
Zelf verse vlaaien bakken is niet moeilijk! De Limburgse Paula van Cann deelt in dit bijzondere boek de authentieke recepten voor haar 25 favoriete Limburgse vlaaien met ons. Het zijn beproefde en bewezen recepten ' het resultaat van een levenslange ervaring met bakken, variëren en eindeloos nieuwe dingen proberen.
Vlaaien bevat naast traditionele vlaaien als rijstevlaai, kersenvlaai, appelkruimelvlaai en abrikozenvlaai ook recepten met bijvoorbeeld tropische vruchten als mango en papaja.
Bijzondere ingrediënten als bitterkoekjes, advocaat en rabarber worden in Vlaaien gelukkig evenmin geschuwd.
Plezier in het bakken en een scherp oog voor kwaliteit zijn Paula's geheime ingrediënten. Opgroeiend in een Limburgs gezin werd zij spelenderwijs steeds handiger in het bakken van vlaaien; ze kreeg er zo veel plezier in dat het voor haar een ware hobby werd. Hoofdzaak bij het bakken van vlaaien is altijd het gebruik van de beste ingrediënten, vers fruit en zo weinig mogelijk suiker.
U vindt in dit boek:
- stap-voor-stap-aanwijzingen
- foto's bij alle 25 recepten
- authentieke Limburgse recepten met hoogwaardige ingrediënten.
Vlaaien bevat naast traditionele vlaaien als rijstevlaai, kersenvlaai, appelkruimelvlaai en abrikozenvlaai ook recepten met bijvoorbeeld tropische vruchten als mango en papaja.
Bijzondere ingrediënten als bitterkoekjes, advocaat en rabarber worden in Vlaaien gelukkig evenmin geschuwd.
Plezier in het bakken en een scherp oog voor kwaliteit zijn Paula's geheime ingrediënten. Opgroeiend in een Limburgs gezin werd zij spelenderwijs steeds handiger in het bakken van vlaaien; ze kreeg er zo veel plezier in dat het voor haar een ware hobby werd. Hoofdzaak bij het bakken van vlaaien is altijd het gebruik van de beste ingrediënten, vers fruit en zo weinig mogelijk suiker.
U vindt in dit boek:
- stap-voor-stap-aanwijzingen
- foto's bij alle 25 recepten
- authentieke Limburgse recepten met hoogwaardige ingrediënten.
Auteur | | P. van Cann |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |