Wannée Kookboek - Amsterdamse Huishoudschool

Wannée Kookboek - Amsterdamse Huishoudschool

Het honderdjarige Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool is in vorm en inhoud volledig vernieuwd.

Culinair journaliste Anne Scheepmaker nam de inhoudelijke herziening voor haar rekening. Zij besteedt aandacht aan recente culinaire ontwikkelingen: zo werden tientallen hedendaagse recepten toegevoegd en is actuele informatie over producten, keukenapparatuur, kookmethoden en websites opgenomen. Maar uiteraard staan alle traditionele Hollandse gerechten ook nog steeds in dit meest uitgebreide basiskookboek van Nederland.

Etiquettedeskundige Reinildis van Ditzhuyzen gaf toestemming het hoofdstuk 'Tafeldekken' uit het etiquettehandboek Hoe hoort het eigenlijk? te plaatsen en wijnkenner Nicolaas Klei schreef speciaal voor deze vernieuwde editie een hoofdstuk over 'Wijn aan tafel'.

Atelier van Wageningen zorgde voor een fraaie nieuwe vormgeving met nieuwe instructieve tekeningen en vele nieuwe foto's.

Naast uitgebreid basiskookboek en handige vraagbaak is 'Wannée' nu ook een inspirerend ideeënboek geworden!


Auteur | C.J. Wannée
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie | Literatuur & Romans

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023016632
Boekomslag voor ISBN: 9789023011781
Boekomslag voor ISBN: 9789023012924
Boekomslag voor ISBN: 9789491982187
Boekomslag voor ISBN: 9789023004035
Boekomslag voor ISBN: 9789023010739


Boekn ©