Het goeie leven
Wim leefde een jaar lang in harmonie met de natuur en de elementen, samen met twaalf andere levensgenieters. Hun verhaal was te zien op
één. Begin maart begonnen ze het land om te spitten, ze kochten zaden en plantjes die ze in de lente driftig in de aarde stopten. Ze koesterden
hun kweek als kindjes, om tegen de zomer volop te kunnen oogsten én koken. Dat koken deden ze zonder elektriciteit. Want het goeie leven
kan voor Wim niet zonder de warmte van echte vlammen. We zijn het wat verleerd door onze manier van leven, maar een lekkere eigen kweek
verdient de smaak van écht vuur.
Met Het goeie leven wil Wim iedereen goesting doen krijgen in echte, pure smaken. Door te moestuinieren, al is het maar op enkele vierkante
meters in de stad. Even het leven vertragen en meedeinen op het ritme van de seizoenen. De smartphone enkele uren aan de kant om met de handen in de aarde te wroeten. Back to basics.
Auteur | | Wim Lybaert |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |