Wijn in de keuken
Wijn en eten zijn van oudsher met elkaar verbonden. Het is daarom niet verwonderlijk dat wijnproducerende landen veel streekgerechten kennen waarin de eigen wijn wordt verwerkt. Janny de Moor verzamelde deze authentieke gerechten, en gaf daarbij haar wijnadvies van hedendaagse wijnen.
De recepten in dit boek zijn authentiek, uitgebreid getest en beproefd en aangepast aan deze tijd. Het is een unieke sleutel tot het samenstellen van een menu - de wijn als basis met volledige menu's voor 1,2 of 3 wijnen.
Het boek bevat meer dan 200 recepten met wijnadvies.
De recepten in dit boek zijn authentiek, uitgebreid getest en beproefd en aangepast aan deze tijd. Het is een unieke sleutel tot het samenstellen van een menu - de wijn als basis met volledige menu's voor 1,2 of 3 wijnen.
Het boek bevat meer dan 200 recepten met wijnadvies.
Auteur | | Janny de Moor |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |