Genieten met de zon op tafel
Genieten met de zon op tafel
De zonnige landen rond de Middellandse Zee bieden ons een keur aan verse noten en gedroogde zuidvruchten. Rozijnen en krenten kende u natuurlijk al, maar wist u dat u met gedroogd fruit als tuttifrutti, appels, pruimen, abrikozen, dadels en vijgen de lekkerste gerechten bereiden kunt? Denkt u maar eens aan een verrassende pruimensoep, pittige abrikozenpilaf, of gevulde kip met tuttifrutti. In dit boekje treft u 90 van dit soort overheerlijke recepten aan, die elk de zon van het land van herkomst in zich dragen. De originele serveersuggesties, tips, wetenswaardigheden en - niet te vergeten - sprankelende wijntips zullen u de weg wijzen naar een feestelijke maaltijd.
Deze uitgave kwam tot stand ter gelegenheid van 90 jaar Nederlandse Zuidvruchten Vereniging.
De zonnige landen rond de Middellandse Zee bieden ons een keur aan verse noten en gedroogde zuidvruchten. Rozijnen en krenten kende u natuurlijk al, maar wist u dat u met gedroogd fruit als tuttifrutti, appels, pruimen, abrikozen, dadels en vijgen de lekkerste gerechten bereiden kunt? Denkt u maar eens aan een verrassende pruimensoep, pittige abrikozenpilaf, of gevulde kip met tuttifrutti. In dit boekje treft u 90 van dit soort overheerlijke recepten aan, die elk de zon van het land van herkomst in zich dragen. De originele serveersuggesties, tips, wetenswaardigheden en - niet te vergeten - sprankelende wijntips zullen u de weg wijzen naar een feestelijke maaltijd.
Deze uitgave kwam tot stand ter gelegenheid van 90 jaar Nederlandse Zuidvruchten Vereniging.
Auteur | | Thijssen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |