Eerlijke kijk op biologische voeding
Biologische voeding is met een snelle emancipatie bezig.
Uw buurvrouw koopt het, u komt het tegen in de supermarkt en de keus is allang niet meer beperkt tot sobere producten.
Chips, koekjes, kant-an klaar sauzen, voorgebakken broodjes enzovoort, het is nu allemaal ook verkrijgbaar van biologische teelt.
Maar weet u precies wat biologisch is?
Og het hetzelfde is als reform en ecrobatiek?
En of het echt beter is voor ons en het milieu?
Dit boek brengt deze belangrijke en interessante groeimarkt in kaart en geeft op al deze vragen een eerlijk antwoord.
Daarnaast biedt het een handige kennismaking met de biologische en alternatieve producten-ook non food- die u al in de winkel kunt tegenkomen.
Uw buurvrouw koopt het, u komt het tegen in de supermarkt en de keus is allang niet meer beperkt tot sobere producten.
Chips, koekjes, kant-an klaar sauzen, voorgebakken broodjes enzovoort, het is nu allemaal ook verkrijgbaar van biologische teelt.
Maar weet u precies wat biologisch is?
Og het hetzelfde is als reform en ecrobatiek?
En of het echt beter is voor ons en het milieu?
Dit boek brengt deze belangrijke en interessante groeimarkt in kaart en geeft op al deze vragen een eerlijk antwoord.
Daarnaast biedt het een handige kennismaking met de biologische en alternatieve producten-ook non food- die u al in de winkel kunt tegenkomen.
Auteur | | Auteur Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |