Eten Tegen Kanker
De toename van kanker in onze samenleving heeft veel meer te maken met levensstijl dan met erfelijkheid, ontdekten Richard Béliveau en Denis Gingras. In 'Eten tegen kanker' beschrijven de wetenschappers op vernieuwende wijze de oorzaken van kanker én het tegengif. Dat roken kanker kan veroorzaken weet iedereen, maar dat een derde van alle kankergevallen is terug te leiden naar een verkeerd eetpatroon is veel minder bekend.
Toch is dat goed nieuws. Het betekent immers dat we niet hoeven te wachten op een wondermedicijn; we kunnen de ziekte in de kiem smoren! Niet door 'zomaar' gezond te leven, maar door heel gericht bepaalde producten wel of niet te consumeren. Welke heilzame werking de verschillende voedingsstoffen hebben en welke ziektes je ermee kunt voorkomen, lichten Béliveau en Gingras op wetenschappelijke wijze toe.
Toch is dat goed nieuws. Het betekent immers dat we niet hoeven te wachten op een wondermedicijn; we kunnen de ziekte in de kiem smoren! Niet door 'zomaar' gezond te leven, maar door heel gericht bepaalde producten wel of niet te consumeren. Welke heilzame werking de verschillende voedingsstoffen hebben en welke ziektes je ermee kunt voorkomen, lichten Béliveau en Gingras op wetenschappelijke wijze toe.
Auteur | | Richard Béliveau |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |