Kookschool brood en banket

Kookschool brood en banket

Kookschool Brood en Banket is het prachtig uitgevoerde basisboek voor broodbakkers. Het kookboek bevat uitgebreide, helder geschreven hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten, technieken, materialen en basisdeeg. Elk recept zit boordevol uitleg, en de stokbroden, focaccia’s, brioches en bagels zijn stuk voor stuk goed te maken dankzij de kraakheldere stap-voor-stapfotografie. Met dit nieuwe grootse deel uit de Kookschool reeks haalt iedereen de warme bakker in zich naar boven!

Auteur | Rodolphe Landemaine
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021559520
Boekomslag voor ISBN: 9781743790946
Boekomslag voor ISBN: 9780062887139
Boekomslag voor ISBN: 9789021563541
Boekomslag voor ISBN: 9780062445315


Boekn ©