De wereld van Nutella
Dit boek vertelt het ongelofelijke verhaal van Nutella, het meest favoriete broodbeleg ter wereld. Vlak na de oorlog toen chocola schaars was, besloot bakker Pietro Ferrero uit het Italiaanse Piemonte een pasta te maken van hazelnoten. Pietro's zoon Michele Ferrero maakte er een commercieel succes van door het in 1964 tot Nutella om te dopen en het onder die naam in potten wereldwijd te gaan verkopen. Nutella groeide uit tot een van de bekendste merken ter wereld.
Naast de geschiedenis belicht journalist Gigi Padovani in dit boek ook het succes van het bedrijf door een doelbewuste strategie van innoveren, internationaliseren en het koesteren van klantenrelaties.
Naast de geschiedenis belicht journalist Gigi Padovani in dit boek ook het succes van het bedrijf door een doelbewuste strategie van innoveren, internationaliseren en het koesteren van klantenrelaties.
Auteur | | Gigi Padovani |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Economie & Financiƫn |