Het Nederlands bakboek

Het Nederlands bakboek

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! Als het gaat om bakken heeft Nederland juist een lange traditie en eigen identiteit. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater, en streekgebonden baksels, zoals de bekende bolus en de misschien minder bekende Amsterdamse korstjes. Vaak zitten er achter het ontstaan van deze baksels de mooiste verhalen. In dit historische receptenboek lees je die verhalen én vind je alle recepten.

Auteur | Gaitri Pagrach-Chandra
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021550053
Boekomslag voor ISBN: 9789490561178
Boekomslag voor ISBN: 9789492821140
Boekomslag voor ISBN: 9789021554716
Boekomslag voor ISBN: 9789090354460
Boekomslag voor ISBN: 9789048320219


Boekn ©