Het BBQ-boek
Er wordt gezegd dat men overal ter wereld de voorkeur geeft
aan gegrild eten. Waarschijnlijk omdat deze kunst al bestaat
zolang de mensheid bestaat. Alleen de belevenis al van de
warmte en de geur maakt grillen onweerstaanbaar. Maar ook
nieuwe warmtebronnen geven het eten dat onvergetelijke en
intense karakter.
Voeg een sterrenchef toe en je maakt de heerlijkste gerechten
op de barbecue. Wat te denken van gegrilde asperges met
pesto en gepofte aardappel of gevulde prei met geitenkaas en
lavendel? Maar natuurlijk ook vlees- en visrecepten en zelfs
desserts. Eet en geniet 52 weken lang!
aan gegrild eten. Waarschijnlijk omdat deze kunst al bestaat
zolang de mensheid bestaat. Alleen de belevenis al van de
warmte en de geur maakt grillen onweerstaanbaar. Maar ook
nieuwe warmtebronnen geven het eten dat onvergetelijke en
intense karakter.
Voeg een sterrenchef toe en je maakt de heerlijkste gerechten
op de barbecue. Wat te denken van gegrilde asperges met
pesto en gepofte aardappel of gevulde prei met geitenkaas en
lavendel? Maar natuurlijk ook vlees- en visrecepten en zelfs
desserts. Eet en geniet 52 weken lang!
Auteur | | Vitataal |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |