Het nieuwe Haagse kookboek

Het nieuwe Haagse kookboek

Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken. Inclusief informatie over menuleer en menuĀ“s voor iedere maand en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende keukentermen.


Auteur | F.M. Stoll
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021548975
Boekomslag voor ISBN: 9789051215380
Boekomslag voor ISBN: 9789010042255
Boekomslag voor ISBN: 9789492821058
Boekomslag voor ISBN: 9789081887595
Boekomslag voor ISBN: 9789000017812


Boekn ©