Nieuwe Kookboek
Meer dan 1000 recepten, stap-voor-stap technieken, tientallen kleurenfoto's
In 1948 voor het eerst uitgegeven en nog steeds een rots in de branding voor iedere kok, van beginner tot (semi-)professional. Met meer dan 1000 recepten, productinformatie en duidelijke uitleg bij bereidingstechnieken is Het Nieuwe Kookboek een onmisbaar onderdeel van iedere keuken. Zoals al in 1948 in het voorwoord werd vermeld, is Het Nieuwe Kookboek 'een overzichtelijk gerangschikte reeks van beproefde en duidelijke recepten, die te allen tijde een steun kunnen zijn voor ieder die zich met koken bezighoudt'.
In 1948 voor het eerst uitgegeven en nog steeds een rots in de branding voor iedere kok, van beginner tot (semi-)professional. Met meer dan 1000 recepten, productinformatie en duidelijke uitleg bij bereidingstechnieken is Het Nieuwe Kookboek een onmisbaar onderdeel van iedere keuken. Zoals al in 1948 in het voorwoord werd vermeld, is Het Nieuwe Kookboek 'een overzichtelijk gerangschikte reeks van beproefde en duidelijke recepten, die te allen tijde een steun kunnen zijn voor ieder die zich met koken bezighoudt'.
Auteur | | H.H.F Henderson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |