Eet Je Gezond
Eet je gezond
Vele tienduizenden mensen lijden de laatste jaren aan futloosheid, vermoeidheid, slapeloosheid, stress...het is of we daar steeds vaker last van hebben.
Ondertussen lijkt het werk zich op te stapelen en schijnt er geen einde meer te komen aan al onze verplichtingen, zakelijk en privé. Waar halen we de kracht vandaan om dit alles voor elkaar te krijgen? Wanneer voelden we ons ook alweer fit en blakend van energie?
In dit boek geeft Dr. Singha aan dat de oplossing eenvoudig is.
Door te kiezen voor gezonde voeding en ons lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien, kunnen we ons al snel beter en energieker gaan voelen. De combinatie van voeding, oefeningen en psychologische technieken gebaseerd
op Ayurveda maken dat we in ons leven een nieuw evenwicht bereiken.
Dr. Shyam Singha studeerde osteopathie en natuurgeneeskunde in Londen en werd doctor in acupunctuur in Taiwan. In Londen heeft hij de eerste school voor
acupunctuur opgericht. Daarnaast heeft hij geleefd en gestudeerd bij monniken in de Gobi-woestijn, waar hij zich heeft verdiept in healing en voeding.
'Een uniek boek voor mensen die zichzelf willen helen door
gebruik te maken van zuiverende voeding'
Olivia Caeyers
Vele tienduizenden mensen lijden de laatste jaren aan futloosheid, vermoeidheid, slapeloosheid, stress...het is of we daar steeds vaker last van hebben.
Ondertussen lijkt het werk zich op te stapelen en schijnt er geen einde meer te komen aan al onze verplichtingen, zakelijk en privé. Waar halen we de kracht vandaan om dit alles voor elkaar te krijgen? Wanneer voelden we ons ook alweer fit en blakend van energie?
In dit boek geeft Dr. Singha aan dat de oplossing eenvoudig is.
Door te kiezen voor gezonde voeding en ons lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien, kunnen we ons al snel beter en energieker gaan voelen. De combinatie van voeding, oefeningen en psychologische technieken gebaseerd
op Ayurveda maken dat we in ons leven een nieuw evenwicht bereiken.
Dr. Shyam Singha studeerde osteopathie en natuurgeneeskunde in Londen en werd doctor in acupunctuur in Taiwan. In Londen heeft hij de eerste school voor
acupunctuur opgericht. Daarnaast heeft hij geleefd en gestudeerd bij monniken in de Gobi-woestijn, waar hij zich heeft verdiept in healing en voeding.
'Een uniek boek voor mensen die zichzelf willen helen door
gebruik te maken van zuiverende voeding'
Olivia Caeyers
Auteur | | Shyam Singha |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |