Het hotel
Een leidraad voor hoteluitbaters in spe In de nieuwe vt4-reeks Hotel moeten vijf koppels een bouwvallig hotel opbouwen tot een bloeiende zaak, moeten ze gasten ontvangen en leren ze hoe ze een goed ontbijt en een lekker avondmaal kunnen voorschotelen. In het boek geeft jurylid Thierry Jousse (marketing manager van Hotel Amigo in Brussel) tips voor toekomstige uitbaters of voor wie gewoon gastvrij wil zijn: hoe richt je een mooie kamer in, waar moet je op letten om je kamer gezellig en comfortabel te maken, hoe ontvang je je gasten... Met twintig recepten van tweesterrenchef én jurylid Viki Geunes Met inside tips en sappige verhalen van een hotelier die van wanten weet! Promotionele ondersteuning van vt4
Hotels zijn vaak magische plekken. Ze blijven in veel gevallen 'de herberg' waar je een bed kunt krijgen voor de nacht, maar vaak zijn ze zo veel meer... Een veilige afspraakplek voor vreemden. Het intieme schuiloord voor de eerste huwelijksnacht en wittebroodsweken. Een plaats om te zien en gezien te worden. Een inspiratiebron voor schrijvers en kunstenaars.
We laten je kennis maken met 'Het Hotel' of 'De Rotonde', dat prachtige gebouw aan het einde van de dijk in Westende-Bad. Vijf duo's proberen dit roemruchte gebouw uit de belle époque een nieuwe invulling te geven, met als doel zich aan het einde van het programma uitbater van te mogen noemen. 'De Rotonde' is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Westende, de badplaats met haar rijke en bijzondere verleden die ook de huidige kusttoerist nog kan bekoren.
Viki Geunes, jurylid en chef van sterrenrestaurant 't Zilte creëerde twintig recepten voor elk moment van een hoteldag - van ontbijt tot roomservice. Het zijn stuk voor stuk gerechten die ook achter het eigen fornuis succes zullen hebben.
Ten slotte stellen we het Hotel Amigo in Brussel voor. Verkozen tot derde beste hotel van Europa, maar het is helaas een illustere onbekende voor heel wat Vlamingen. Medewerkers vertellen uit ervaring wat dit bijzondere hotel tot een vijfsterren luxehotel maakt. We heten je van harte welkom in 'Het Hotel'.
Hotels zijn vaak magische plekken. Ze blijven in veel gevallen 'de herberg' waar je een bed kunt krijgen voor de nacht, maar vaak zijn ze zo veel meer... Een veilige afspraakplek voor vreemden. Het intieme schuiloord voor de eerste huwelijksnacht en wittebroodsweken. Een plaats om te zien en gezien te worden. Een inspiratiebron voor schrijvers en kunstenaars.
We laten je kennis maken met 'Het Hotel' of 'De Rotonde', dat prachtige gebouw aan het einde van de dijk in Westende-Bad. Vijf duo's proberen dit roemruchte gebouw uit de belle époque een nieuwe invulling te geven, met als doel zich aan het einde van het programma uitbater van te mogen noemen. 'De Rotonde' is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Westende, de badplaats met haar rijke en bijzondere verleden die ook de huidige kusttoerist nog kan bekoren.
Viki Geunes, jurylid en chef van sterrenrestaurant 't Zilte creëerde twintig recepten voor elk moment van een hoteldag - van ontbijt tot roomservice. Het zijn stuk voor stuk gerechten die ook achter het eigen fornuis succes zullen hebben.
Ten slotte stellen we het Hotel Amigo in Brussel voor. Verkozen tot derde beste hotel van Europa, maar het is helaas een illustere onbekende voor heel wat Vlamingen. Medewerkers vertellen uit ervaring wat dit bijzondere hotel tot een vijfsterren luxehotel maakt. We heten je van harte welkom in 'Het Hotel'.
Auteur | | Hilde Smeesters |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Lifestyle |