IJs koude kunstjes
* Heerlijke ijsrecepten voor elk uur van de dag
*
Met oog- en tongstrelende foto's
*
Van vissorbet tot vruchtenroomijs
IJs wordt vandaag de dag aangeboden onder alle mogelijke vormen, in alle seizoenen, op elk uur van de dag. Van champagnesorbet bij het liefdesontbijt en sorbet van groenten, vis of kruiden bij de brunch, tot tongstrelende vruchtensorbet tussen de hoofdgerechten en geraffineerde roomijscreaties rond middernacht. Wat vroeger enkel bereid werd in de privé-keukens van restaurants of traiteurs, vindt meer en meer zijn weg naar de gewone keukens, waar de kok van de dag zelf milkshakes, ijs en sorbet bereidt, meestal met behulp van een (semi-)professionele ijsmachine.
Dit boek legt de kunst van het zelf bereiden van ijs haarfijn uit en bevat tal van heerlijke recepten om zelf te proberen of als basis te gebruiken voor eigen, nieuwe creaties. De talrijke prachtige foto's zullen zowel voor de professionele kok als voor de gewone huisvrouw een heerlijke bron van inspiratie zijn.
Auteur | | Hans D' Heer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | | Kookboeken |