De Beste Recepten Van Clos St. Denis

De Beste Recepten Van Clos St. Denis

In mei 1995 verscheen bij Uitgeverij Lannoo het prachtige kijk- en kookboek Genieten van geur en smaak. Aan de hand van dit boek kon de lezer, via de overheerlijke recepten van het vermaarde restaurant Clos St. Denis, als het ware de natuur in zijn bord proeven. Chef-kok Christian Denis heeft een even eenvoudige als lovenswaardige filosofie als het op koken aankomt: respect voor de smaak van de natuur. Deze filosofie, gecombineerd met zijn grote verfijning en zijn aangeboren perfectionisme bracht hem naar de top van culinair Belgiƫ. Ook het prachtige boek met een 70-tal recepten en foto's van Kees Hageman behoorde al gauw tot de top van de culinaire literatuur. Daarom verschijnt dit voorjaar een nieuwe editie van het boek, in een goedkopere papband-versie.

Auteur | Christian Denis
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020947199
Boekomslag voor ISBN: 9789020926415
Boekomslag voor ISBN: 9789020969641
Boekomslag voor ISBN: 9789044303254
Boekomslag voor ISBN: 9783833828492


Boekn ©