Makrobiotisch koken

Makrobiotisch koken

Karina van der Pol is al acht jaar bezig met natuurvoeding, waarvan de laatste zes jaar makrobiotisch.
De inhoud van Makrobiotisch koken is het resultaat van aantekeningen van kooklessen, die zij gevolgd beeft bij Aveline Kushi en Wieke Nelissen. De ervaring en inzichten, verkregen na acht jaar koken met natuurvoeding, hebben uiteraard ook een belangrijke rol gespeeld.
Dit boekje is een praktische hulp voor mensen, die pas beginnen met makrobiotisch koken; de bereidingswijzen van o.a. granen, bonen, groenten en zeewieren worden in afzonderlijke hoofdstukken behandeld. Maar ook wie al langer vertrouwd is met de makrobiotiek zal er veel plezier aan kunnen beleven.
Ieder hoofdstuk begint met een korte omschrijving van de daarin behandelde voeding. Deze omschrijvingen geven een indruk van de oorsprong van het voedsel, de teeltwijze, de gebruiksmogelijkheden en de indeling van yin naar yang.
Alle ideeën en recepten zijn met de tekeningen van Hans van der Pol geordend tot een handzaam, overzichtelijk en prettig leesbaar kookboek. Het mag dan ook in geen enkele makrobiotische keuken ontbreken!

Auteur | Karina van der Pol
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789072538024
Boekomslag voor ISBN: 9789031502493
Boekomslag voor ISBN: 9780757003424
Boekomslag voor ISBN: 9781583331804
Boekomslag voor ISBN: 9789072538017
Boekomslag voor ISBN: 9789089530035


Boekn ©