Beter Eten Voor Diabeten

Beter Eten Voor Diabeten

Suikerziekte neemt door het gestegen welvaartspeil beangstigend toe. De ziekte wordt vooral veroorzaakt door een verkeerd functioneren van de alvleesklier. Dit is een orgaan dat een bemiddelende rol vervult ter bevordering van gelijkheid en evenwicht in de suikerstofwisseling. Te vergelijken met de rol van liefde (het zoete, Venus) in menselijke relaties.

Een natuurlijke geneeskundige aanpak en een juiste psychische benadeing van de suikerpatiƫnt kan het evenwicht in de suikerhuishouding aanzienlijk verbeteren. Dit boekje geeft hierover vele nuttige aanwijzingen en recepten.

Natuurlijke voeding is bijzonder belangrijk. Gedenatureerd voedsel, door de industrie voorzien van chemische toevoegingen, is slecht voor een goede werking van de alvleesklier. Het gebruik van verse vruchten en groenten, in hun rauwe, vitaal-natuurlijke staat, kan een enorm herstel van de suikerstofwisseling teweegbrengen

Meer profijt van het voedsel wil zeggen meer energie komt ter beschikking. En de energie kan beter verdeeld worden vanuit een persoonlijke bewustwording van de situatie naar lichaam en geest.


Auteur | Jacomine Landman Kasper
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024345458
Boekomslag voor ISBN: 9789020206197
Boekomslag voor ISBN: 9789082005523
Boekomslag voor ISBN: 9789059567993
Boekomslag voor ISBN: 9789066116948


Boekn ©