Macarons
Wie kent ze niet, wie lust ze niet, de zoete, luchtige, kleurrijke eiwitschuimkoekjes met een lekkere vulling? Macarons zijn in Frankrijk zelfs zo populair dat McDonald's ze aan zijn assortiment heeft toegevoegd. In Parijs staan ze in de rij voor de macarons van Pierre Hermé en dit jaar is de eerste macaronwinkel in Amsterdam geopend, 'Poptasi Pastry, Dangerously Delicious Macarons'. Maar waarom niet zelf eens proberen met het boek Macarons in de aanslag? Je begint bij het basisrecept en eenmaal je dat onder de knie hebt, kun je variëren in geur, kleur en smaak. En het mooie aan het boek is dat je zelfs met de mislukte macarons aan de slag kunt.In Macarons vind je tal van ideeën om originele macarons te bakken: met banaan en chocolade, met crme brûlée, met citroen en framboos, met praliné... Het water loopt je al in de mond als je de foto's ziet. Verras je gasten met deze feestelijke koekjes en geniet er zelf ook van.
Auteur | | Sylvie Ait-Ali |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |