Fingerfood
De tijd van de copieuze maaltijden en de reuzenporties is voorbij. Het is veel leuker om je gasten een keur aan lekkere hapjes aan te bieden. Met Fingerfood en andere heerlijke minihapjes komen ze altijd aan hun trekken, of ze nu vegetarisch zijn, graag een stukje vis of vlees eten, zich willen warmen met een soepje of echte zoetekauwen zijn. Dankzij de meer dan 70 originele recepten uit dit boek kun je zelfs een heel menu samenstellen. In Fingerfood en andere heerlijke minihapjes vind je tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete minimaaltjes: aubergine bruschetta met pesto van peterselie en lente-ui, ijskoude komkommercrème met garnalen, kippennuggets met zachtzoete mosterddip, limoentaartjes met room… Het water loopt je in de mond als je de foto’s ziet. En doordat je veel op voorhand kunt maken, heb je tijd genoeg om je samen met je gasten te ontspannen en mee te genieten van je zelfbereide zaligheden.
Auteur | | Dominque Wynter |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |