Moelleux

Moelleux

Wie kent dit onweerstaanbare Franse dessert niet: een moelleux van chocolade waarbij het vloeibare lekkers omringd wordt door een heerlijk cakedeeg. Maar om moelleux te maken hoef je je helemaal niet te beperken tot dit ene recept. Zowel in het deeg als in het vloeibare hart kan je enorm variëren. En wat dacht je van een hartige moelleux als origineel voorgerecht?

In Moelleux. Verrassende zoete en hartige cakejes met een smeuig hart vind je tal van originele en smakelijke ideeën voor zoete en hartige moelleux: Moelleux met peren, walnoten en blauwe kaas, Moelleux met rum en rozijnen, Moelleux met appel en kaneel, Moelleux met banaan en chocolade, Moelleux met bosbessen en witte chocolade, Moelleux met tomaat en comté... Het water loopt je in de mond als je de foto's ziet.

Verras je gasten met dit feestelijke voorgerecht of dessert en geniet er zelf ook van.


Auteur | Sylvie Ait-Ali
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044727081
Boekomslag voor ISBN: 9789048300167
Boekomslag voor ISBN: 9789048301041
Boekomslag voor ISBN: 9789048306220


Boekn ©