Koken = wetenschap

Koken = wetenschap

Zin om lekkere milkshakes te maken, en knapperige koekjes te bakken? Een echte hamburger met groentesticks te bereiden of een overheerlijke schotel uit de oven te toveren? Met dit boek kook je het allemaal en nog veel meer!
Maar waarom doe je best geen kiwi's in je milkshake? En hoe komt het dat je knapperige koekjes na een tijdje zacht worden, maar brood al na een paar dagen hard is? Hoe onderscheid je zout en suiker zonder te proeven en waarom stoppen veel mensen rijstkorrels in hun zoutvat? Je ontdekt het zo tijdens je keukenavonturen.
Want koken, dat is ook een beetje wetenschap!

Auteur | Christine Keil
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038805955
Boekomslag voor ISBN: 9789055133864
Boekomslag voor ISBN: 9789055133529
Boekomslag voor ISBN: 9789055131112
Boekomslag voor ISBN: 9789055131587


Boekn ©