Kookschool - De desserts
Het succes van Kookschool – De klassiekers heeft bewezen dat er behoefte is aan een basiskookboek voor iedereen die degelijk begeleid wil worden tijdens zijn eerste stappen in de keuken. Nu is het tijd voor een volgende stap of liever een volgende gang: het nagerecht.
De kunst van het bakken is een beetje verloren gegaan. Toch is er niets heerlijkers dan een zelfgebakken cake, echte chocolademousse of een feestelijke taart. En geef nu toe: een etentje zonder een lekker dessert is niet af. Gelukkig is er hulp onderweg. Met Kookschool – De desserts leer je de heerlijkste nagerechten maken, van een eenvoudige chocoladesaus, brownies of soesjes tot een citroenmeringuetaart of een echte Franse tarte tatin. Allemaal even smakelijk en uitnodigend om zelf te maken!Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan het nooit meer fout gaan. En wees er maar zeker van dat je familieleden of gasten dit snel in de gaten hebben en alvast een plaatsje voor het dessert reserveren.
Met Kookschool – De desserts krijg je de smaak van het bakken te pakken en waan je je in korte tijd een professionele patissier.
De kunst van het bakken is een beetje verloren gegaan. Toch is er niets heerlijkers dan een zelfgebakken cake, echte chocolademousse of een feestelijke taart. En geef nu toe: een etentje zonder een lekker dessert is niet af. Gelukkig is er hulp onderweg. Met Kookschool – De desserts leer je de heerlijkste nagerechten maken, van een eenvoudige chocoladesaus, brownies of soesjes tot een citroenmeringuetaart of een echte Franse tarte tatin. Allemaal even smakelijk en uitnodigend om zelf te maken!Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan het nooit meer fout gaan. En wees er maar zeker van dat je familieleden of gasten dit snel in de gaten hebben en alvast een plaatsje voor het dessert reserveren.
Met Kookschool – De desserts krijg je de smaak van het bakken te pakken en waan je je in korte tijd een professionele patissier.
Auteur | | M. Magnier Moreno |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |