Varkensvlees
Varkensgebraad, gehakt, een varkenskotelet… Allemaal zo alledaags en toch zo lekker ! Waarom doet varkensvlees toch zoveel smaakpapillen tintelen ? Wel, omdat het met zoveel gecombineerd kan worden en omdat Belgen bourgondiërs zijn en daarom zo graag van de goede dingen des levens genieten. In ’Varkensvlees’ staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als hutspot, worstenbrood of varkensgebraad vind je verrassend originele recepten als varkenshaasje in een hamjasje, waterzooi van varkensworst, gebraad gevuld met droge vruchten, stoofschotel met rode kerrie en kokos. Rond varkensvlees bestaan een aantal vooroordelen. Zo zou het bijvoorbeeld te vet zijn. In ‘Varkensvlees’ worden dit soort fabeltjes eindelijk uit de wereld geholpen.
Auteur | | V. de Meyer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |