Zero waste koken

Zero waste koken

Weggooien is zonde

Zero waste koken is actueel: als je duurzaam en kostenbewust wilt koken vind je in boek, een heruitgave in flexcover, tips en recepten om elk ingrediënt volledig te gebruiken en zo voedselverspilling tegen te gaan.

Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk ingrediënt geeft de auteur 3 mogelijke toepassingen zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan knapperige croutons voor een salade.

Zero waste koken geeft je tal van heerlijke recepten zodat je je ecologische voetafdruk verkleint. Een kleurrijk maar vooral inspirerend boek waarmee de creativiteit van de kok aangewakkerd wordt om alle gekochte ingrediënten ten volle te benutten.


Auteur | Florence-LÉA Siry
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462502185
Boekomslag voor ISBN: 9789463883863
Boekomslag voor ISBN: 9789046822074
Boekomslag voor ISBN: 9789050117142
Boekomslag voor ISBN: 9789081764858
Boekomslag voor ISBN: 9789038809922


Boekn ©